鮨はち丸
基本情報 | |||
---|---|---|---|
店舗名 | 鮨はち丸 | ||
住所 | 石川県金沢市本町2丁目2-13 | ||
TEL | 076-204-8280 | ||
営業時間 |
ランチ 12:00〜14:00(L.O. 13:30) ディナー 18:00~22:00(L.O. 21:30) 定休日 日曜日 |
||
クレジットカード | 利用可 | ||
https://sushi-hachimaru.com/ |
基本情報 | |||
---|---|---|---|
店舗名 | 鮨はち丸 | ||
住所 | 石川県金沢市本町2丁目2-13 | ||
TEL | 076-204-8280 | ||
営業時間 |
ランチ 12:00〜14:00(L.O. 13:30) ディナー 18:00~22:00(L.O. 21:30) 定休日 日曜日 |
||
クレジットカード | 利用可 | ||
https://sushi-hachimaru.com/ |
Draft beer生ビール
| ||||||||
Bottled beer瓶ビール
| ||||||||
Highballハイボール
| ||||||||
Non-alcoholic drinksノンアルコール
| ||||||||
Chuhai酎ハイ
| ||||||||
Japanese ginJapaneseジン*On the rocks, cut with water, cut with hot water, cut with soda water.
| ||||||||
Umeshu (plum wine)梅酒*On the rocks, cut with water, cut with hot water, cut with soda water.
| ||||||||
Shochu焼酎
| ||||||||
Soft drinksソフトドリンク
| ||||||||
Local sodas (non-alcoholic)地サイダー
|
*Sake Meter Value (SMV) denotes whether a sake is sweet or dry. The higher the positive number, the drier the sake. The lower the negative number, the sweeter the sake.
28 Kuzuryu九頭龍(くずりゅう) |
29 Takijiman瀧自慢(たきじまん) |
30 Morishima森嶋(もりしま) |
31 Reisen醴泉(れいせん) |
32 Sharaku冩楽(しゃらく) |
33 Toyo Bijin東洋美人(とうようびじん) |
34 Meikyoshisui明鏡止水(めいきょうしすい) |
35 Sohomare惣誉(そうほまれ) |
36 Yuki no Bijinゆきの美人 |
37 Muso無想(むそう) |
38 Kokuryu黒龍(こくりゅう) |
39 Born梵ゴールド(ぼん) |
40 Matsu no Tsukasa松の司(まつのつかさ) |
41 Kokuryu黒龍(こくりゅう) |
42 Hakusan白山(はくさん) |
43 Gorin五凜(ごりん) |
44 Tengumai Shiro (White)天狗舞(てんぐまい) 白 |
45 Shishi no Sato獅子の里(ししのさと) |
46 Jozan Tobi常山(じょうざん) 飛 |
47 Tedorigawa手取川(てどりがわ) |
Wine by the glassグラス ワイン
|
50 Château Petit Freylonシャトー.プティ.フレロン |
51 Errazuriz Max Reservaエラスリスマックスレゼルヴァ |
52 Lou Dumont Tenchijin Rare Selectionルー デュモン 天地人 レアセレクション |
53 Les Barboires Muscadetレ バルボワール ミュスカデ |
54 Grace Gris de Koshuグレイス グリド甲州 |
55 Chablis Colombierシャブリ コロンビエ |
56 Zardetto Proseccoザルデット プロセッコ |
57 Castelli Crescendo Sparklingカステリ クレッシェンド スパークリング |
58 Lou Dumont Crémant de Bourgogne Tenchijinルー デュモン クレマン ド ブルゴーニュ 天地人 |
Sushi à la carte追加のお寿司*Ingredients subject to availability.
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
Dessertsデザート*Please ask staff for what varieties are available.
|